Hlavní obsah
Famous
Článek

Velká Británie zná svého otce roku. Stal se jím exmanžel Katie Price Peter Andre (38), který ukázal nedávno své mužné tělo. Někdejší zpěvák porazil v klání takové přeborníky, jako jsou David Beckham nebo Elton John, který je společně s Davidem Furnishem vůbec prvním homosexuálem, který se dostal do nominací na titul Otec roku.

Hvězda britských reality show zvítězila v anketě společnosti Premier Inn již podruhé v řadě. „Velice si tohoto ocenění vážím, protože role tatínka je pro mě v současnosti to nejdůležitější,“ uvedl při přebírání plakety Andre s tím, že netušil, jak velkou má i po roce podporu fanynek a fanoušků. Vítězství navíc přichází pro Petera Andreho po poněkud komplikovaném roce, během kterého se opakovaně střetl s exmanželkou kvůli péči o šestiletého Juniora a tříletou Princess Tiaamii.

Katie Price, známá také jako Jordan, dlouhodobě bojuje za to, aby Peter nevystavoval děti ve své reality show The Next Chapter. Peter se zase do Jordan veřejně navezl, když se v únoru jejich dcera popálila na dovolené. Oznámil dokonce na policii možné zanedbání péče. Policie nakonec vyšetřování odložila.

Reklama

Další články

Načítám