Hlavní obsah
Článek

Je asi nejzlobivějším mužským představitelem českého šoubyznysu, ale zatím mu vše krásně prošlo. Super.cz se podíval pár let nazpět na kariéru zpěváka z první České SuperStar Sámera Issy a zmapoval jeho skandály. Je mezi nimi mlžný opar z drog, potíže se skandálem ohledně pobodaného muže i drby o jeho nejintimnějším soukromí!

Sámer Issa (38) vylétl v roce 2004 jako kometa a doteď se zuby nehty drží v hledáčku médií. Například jeho oslavy narozenin patří k nejdiskutovanějším událostem roku. Stejně ale tak i podezírání z přehnaného užívání drog, které Sámer vehementně vyvrací. Zde jsou jeho největší hříchy a skandály!

1) Sámer prý žije ve špíně, bere drogy a má obří dluhy

Tak takové obvinění přišlo ze strany jeho údajné expřítelkyně Pavlíny Dubné. Ta tvrdila, že má strach o jeho život, a proto vypálila do světa přes Super.cz tyto informace. Sámer zuřil, později však připustil, že mu aféra vlastně pomohla, aby se zklidnil a znovu nastartoval. Později se dvojice usmířila, v současnosti se ale opět nestýká.

2) Nahota na prodej

Sámer se rád chlubí docela slušnou postavou a několikrát se už nechal vyfotit buď nahý, nebo ve spodním prádle (dokonce i ve slipech). Vždy měl ale strach, že ho to připraví o rodinu. Otec mu dal jasně najevo, že nesmí udělat rodině ostudu s ukazováním kašpárka, jinak má u něj doživotně utrum.

3) Okradl slavnou zpěvačku Rihannu

To byl opravdu úlet jako hrom. Sámer se rozhodl vytvořit si po rozkmotření se s bývalou manažerkou nový web a firmě, která měla jeho výrobu na starosti, dal za úkol, aby ho okopírovala od slavné Rihanny. Kromě jiné fotky se neobtěžovali změnit snad vůbec nic, až po našem článku došlo k menší úpravě. Obě strany házely vinu jedna na druhou.

4) Skandál s pobodaným člověkem

I když občas ztratí mozek a chová se nesmyslně, za tuhle věc fakt nemůže. Sámer pořádal křest charitativního kalendáře, místo o něm ale všichni psali o události, která se ho týkala jen zčásti. Ve stejném baru totiž došlo k rvačce, po níž skončil jeden muž v tratolišti krve. Issa byl otrávený nejen skandálem a zraněním člověka, ale i tím, že událost zmařila jeho účel a sešlost raději předčasně ukončil.

5) Exekuce

Peníze dnes dluží kdekdo, ale u Sámera, který se rád chlubí luxusem, to možná pro někoho mohlo být překvapením. Super.cz zjistil, že má pohledávku v řádu několika desítek tisíc korun. Prý o ní nevěděl, slíbil nám ale, že zajde do banky a dluh vyrovná. V centrální evidenci exekucí už jeho jméno v této souvislosti skutečně nefiguruje.

6) Tajná láska?

Issa se neustále rád obklopuje pěknými dívkami, už delší dobu se ale šíří drby o tom, že v soukromí se raději víc „kamarádí“ se stejným pohlavím. Našli se tací z jeho okolí, co to potvrdili (i Karolína Krézlová, která byla chvíli označovaná za jeho milenku, si myslí, že by se mu po veřejném přiznání ulevilo), Sámer si ale dál jede svou a dokola pěje píseň o heterosexualitě.

7) Průšvih se zahraničním angažmá?

Teď budeme asi spíš věštit z křišťálové koule. Sámer Issa zmizel na pár měsíců do Saúdské Arábie, kde získal angažmá za solidní balík peněz. Místní jsou ale přísní na uživatele drog a samotná marihuana, bez níž téměř nedokáže existovat, by ho mohla dostat na hodně dlouho do vězení. O alkoholu a tamním suchém zákonu ani nemluvě. A jsme také zvědavi na to, co na něj budou chtít po návratu do Čech novinářům prozradit zpěvačky, které vzal s sebou. Snad ale nejsou drby o tom, že prý jim měl za angažmá nabízet balík, aby pak nakonec vše dopadlo úplně jinak, ani trochu pravdivé…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám