Hlavní obsah
Článek

Někdejší členka slavné dívčí kapely Spice Girls Victoria Beckham (49) dnes slaví už čtyřicáté narozeniny. Victoria nepatřila k nejviditelnějším členkám Spice Girls, přesto dnes patří k těm nejslavnějším. Světovou celebritou se stala poté, co se vdala za fotbalistu Davida Beckhama (48) a postupně pracovala na své image nejlépe oblékané ženy světa. Jak se Victoria Beckham měnila v čase, si připomeňte v naší fotogalerii.

Objevila v sobě talent pro módu a brzy se zařadila mezi světové módní ikony a uznávané návrhářky. S Davidem Beckhamem tvoří jedno z nejstabilnějších manželství světového šoubyznysu. Brali se před patnácti lety a doma vychovávají početnou rodinku: syny Romea, Cruze, Brooklyna a dceru Harper Seven.

Victoria zaměstnávala bulvární tisk nejen svými módními kreacemi, ale zejména spekulacemi o údajné anorexii. Je pravda, že to s hubnutím někdy opravdu přeháněla a vyzáblým vzhledem děsila nejen své fanoušky. 'Horňáci' si však též přišli na své, protože Victoria ráda nosila odvážné outfity s hlubokými výstřihy, které nechaly vyniknout jejím silikonovým ňadrům.

Dnes už ale Davida Beckhama bujným poprsím netěší, protože si prsní implantáty nechala odstranit. Čtyřnásobná maminka a čerstvá čtyřicátnice už okouzluje spíše elegancí a odvážné oblečky nechává doma zamknuté v šatníku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám