Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Soutěžící X Factoru už před porotou předvedli své umění a postupující zpěváci teď projdou další selekcí. Podívejte se na šestici talentovaných krásek, které mají šanci na úspěch.

Sklovska, Brzobohatý, Klempíř a Buckingham společně vybrali 104 zpěváků, kteří budou o další postup usilovat během soustředění v bootcampu, kde se počet uchazečů opět zredukuje. Své schopnosti budou muset předvést i dívky, které jsou příjemné nejen na poslech, ale také na pohled. Na přímých přenosech totiž nebude místo pro všechny z nich.

V galerii najdete postupující zpěvačky, které by se na domácí hudební scéně opravdu vyjímaly. V silné konkurenci je nepřehlédnutelná teprve 14letá Veronika Mertová, která má v kapse triumf v podobě angažmá v připravovaném muzikálu Addams Family. Jitka Moulisová dává pro změnu přednost rockové muzice a stejně jako její kolegyně ze soutěže Laura Vizváryová se nebála v krátkých šortkách ukázat stehna. Reprezentativní vzorek soutěžících, které se v neděli předvedou v bootcampu, najdete v galerii.

Reklama

Další články

Načítám