Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Jako herečka začínala Monika Kvasničková (44) už jako malá holka. Pamatovat si ji můžete z filmu Prázdniny pro psa (1980) nebo seriálu My všichni školou povinní (1984), kde si zahrála dceru nervově labilní učitelky Hajské. Přijetí na konzervatoř bylo logickým pokračováním její dětské kariéry. Čekala ji bouřlivá léta v divadle i na škole, kde byla jednoznačně největší rebelkou.

Po revoluci začala také malovat a hodně cestovat. V soukromém životě si však několikrát sáhla až na samé dno. V roce 1994 se stala maminkou syna Simona. Když mu byly tři roky, jeho otce zavřeli za pašování drog.

Monika zůstala sama s dítětem a únik z nepříliš veselé reality hledala v alkoholu. Místo úlevy se dostavily deprese a úzkostné stavy. Syna dala do opatrování mamince a sama dobrovolně nastoupila na protialkoholní léčbu.

Dnes se Monika věnuje malování a se svým současným manželem založila rodinné centrum, kde se snaží v dětech rozvíjet kreativitu. O svých životních útrapách otevřeně Monika povypráví už příští týden v pořadu České televize 13. komnata.

Reklama

Další články

Načítám