Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Spolu se Zbyňkem Merunkou tvořila před lety hlavní moderátorskou dvojici zpravodajství televize Nova. Když před patnácti roky po převzetí stanice Vladimírem Železným na protest proti jeho prý podivným praktikám odešla, řada diváků byla v šoku. Dnes se Eva Jurinová (60) věnuje úplně jiné oblasti – politice. Podívejte se do fotogalerie, jak nyní vypadá!

Eva Jurinová přiznává, že málokdo jí hádá její věk, a na to, že nemá jediný zásah do těla skalpelem plastického chirurga, je hrdá. Přesto řeší, že si dá brzy do těla. Jen trochu jinak.

„Sebekriticky se přiznávám k tomu, že za ten rok, co jsem odešla z televize, jsem si záměrně užívala nezdravého života. Řekla jsem si, že budu hřešit, a tak jsem mezitím pěkně ztloustla. Zadělala jsem si na velkou bitvu s organismem v rámci přísné diety a zdravého životního stylu,“ tvrdí sebekriticky.

Bývalou hvězdu televizní obrazovky jsme potkali na křtu knihy Michala Babáka Medvědovi stojí pořád. Eva se stala tváří a mluvčí jeho strany a kandiduje za ni do Evropského parlamentu.

„Ve svém věku se cítím na to vyzkoušet si politiku. Jsem v pohodě, nepotřebuji nic dohánět a něco si dokazovat, tak si po svých zkušenostech na mediální scéně chci ten život osahat i z druhé strany. A v Republice jsou slušní lidé, kterým věřím. Navíc v knize, které jsem byla kmotrou, jsou pikantní historky z politiky a myslím si, že pravdivé, protože to tak v politice chodí, se mi doneslo i z druhé strany,“ dodala sympatická bruneta se sametovým hlasem.

Související témata:
Michal Babák

Reklama

Další články

Načítám