Hlavní obsah
Článek

Patřila mezi favoritky letošního ročníku České Miss. Když se Simona Dvořáková (29) nedostala do první trojky, tak byli překvapení nejen její obdivovatelé, ale velké zklamání pocítila i ona sama.

Když se ale blonďatá kráska nyní objeví ve společnosti, tak na sebe strhává obrovskou pozornost a troufáme si říct, že by zastínila i oficiálně zvolenou královnu krásy Gabrielu Frankovou. „Šla jsem do Miss, protože jsem si to chtěla zkusit. Chtěla jsem být sama za sebe, a nechtěla jsem být něčí přítelkyně, chtěla jsem něčeho sama dosáhnout. To se mi nepovedlo a já se budu stejně snažit prosadit,“ svěřila se nám během rozhovoru Dvořáková.

Simona Dvořáková nesla neúspěch v národní soutěži krásy těžce, už se ale prý oklepala. „Byla jsem smutná první víkend, to je samozřejmé. Snažím se být veselá a připravuju se na maturitu. Mám před sebou další metu,“ říká.

Jakmile se Simona se svým partnerem Tomášem Topolánkem, synem bývalého premiéra, objevila na přehlídce, tak byla zaskočená pozorností médií. „Nečekala jsem takovou smršť. Když se na nás fotografové vrhli u vchodu, tak jsme chvíli uvažovali, jestli vůbec vejít,“ krčila rameny Simona, která si prý ale nakonec večer s přítelem užila.

Reklama

Další články

Načítám