Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Opakuje se historie? Sluníčkový moderátor Honza Musil (46) ještě nedávno tvořil dvojici s mladičkým a velmi pohledným Patrikem Pumrem (19), jejich vztahu je ale konec. „Asi se zamiloval jinde. Netuším, ptát se ho nechci. Ale poznal jsem, že ho to se mnou už nebaví,“ potvrdil Super.cz rozpad donedávna ideálního partnerství Musil, kterému se podobná situace před časem stala i s jiným mladíkem.

„Nikdy ve vztazích netlačím na pilu. Když člověk pozná, že ten druhý už city neopětuje, je lepší to ukončit. Zatím ještě bydlíme spolu a rozcházíme se jako dva dospělí rozumní lidé, takže kamarádsky,“ tvrdí dál.

Tomu už před časem dal kopačky jeho bývalý registrovaný partner Jakub, když se přestěhoval k zpěvákovi Norbertovi, s nímž ho moderátor seznámil. Nezanevřeli na sebe, a moderátor se teď dokonce chystá s Norbertem objíždět republiku s talkshow prošpikovanou jeho písničkami.

V dobrém se chce vídat i s Patrikem. „Člověk musí počítat s tím, že jednou se ten věkový rozdíl projeví, a já už na začátku tvrdil, že i kdyby to mělo být jen na pár měsíců, bude to fajn. A bylo to vážně krásné,“ uzavřel Honza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám