Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Člověk by tipoval, že excentrická zpěvačka Klára Vytisková je typický městský typ člověka, zdání ale klame. Frontmanka kapely Toxique nyní dlouhodobě pobývá na vesnici a cestu do města podniká jen velmi zřídka. To ale nikterak netlumí její zálibu v extravagantní módě. A výraznější kousky má ráda i její maminka, bylo vidět na show módní návrhářky Denisy Nové a jejího španělského hosta Ernesta Naranja.

„Vzala jsem s sebou mámu. Přijely jsme vlakem, stavily jsme se na kávu a na dortíček a udělaly si hezký holčičí den,“ nechala se slyšet Klára, která dorazila z rodinného mlýna v Úněticích u Prahy.

Zpěvačka žije ve starém mlýně od narození, a odjakživa tak měla velmi blízko k přírodě. „Život na vsi se mi moc líbí. Do Prahy teď jezdím hrozně málo. Teď, když je jaro, tak dělám procházky do lesa.“

Klára žije na vesnici celý život, ale nedá se říct, že by se úplně sžila s místním prostředím. „Umím posekat trávník, umím zasadit kytky, zasadila jsem si letos pažitku a rukolu, na což jsem hrdá. Zvířectvo ale bohužel nemáme, já s ním ale stejně neumím pracovat. Kozy má jen sousedka, chodí si s nimi povídat,“ směje se.

Návrat do civilizace Vytisková neplánuje. „Já si myslím, že se do města nevrátím. Já i manžel jsme vyrůstali na vsi, ta naše je navíc jen deset minut za Prahou. Nic nám nebrání v tom vyrazit do centra a vrátit se domů taxíkem,“ říká Vytisková.

Reklama

Další články

Načítám