Hlavní obsah
Článek

S Petrou Faltýnovou (45) jsme se setkali na jedné klinice plastické chirurgie, ale když jsme chtěli začít hovor na téma plastiky, nebyla s ní řeč. To, že má silikonem upravená ňadra, která jako obvykle vystavila v tílku bez podprsenky, přitom není žádným tajemstvím.

"Nechci si stavět kariéru na tom, že jsem si nechala udělat prsa. Od toho jsou tady jiné, které se u toho nechávají točit a fotit a prsa mají mnohem větší než já. Já zastávám názor, že co je malé, to je hezké," míní Petra.

Zaujalo nás ovšem, že si Petra nechala ostříhat vlasy a má ofinu. Že by proto, aby zakryla vrásky na čele, a nemusela tak na botoxové injekce. "To ne. Ale já mám od dětství pořád stejnou barvu vlasů, vůbec nikdy jsem si je nenechala ani obarvit a zatoužila jsem po změně. A tak mi můj kadeřník ostříhal ofinku. Vtipné je, že si každý myslí, že je to paruka, protože je občas nosím. Ale tentokrát je to doopravdy," prozradila.

Petra se po klinice producírovala v kratinkých šortkách, v nichž předvedla nekonečně dlouhé nohy. Pobavili jsme se tedy i o tom, jak si udržuje figuru. "Já miluju schody, pořád chodím do schodů. Když jsem bydlela v New Yorku v 57. patře, tak jsem chodila jednou za dva dny pěšky. Trvalo to půl hodiny," vzpomínala.

"Začala jsem chodit na gymnastiku, na kterou chodí i moje dcera. Už udělám přemet a salto dozadu. Teď nacvičuju salto dopředu, ale zatím ho nedám ze země, ale jenom z trampolíny," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám