Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv hlavu kontroverzní zpěvačky Lady Gaga (38) častokrát zdobí všemožné paruky, je zřejmé, že experimentům není konec. Tentokrát jí na vystoupení hlavu nezdobila výstřední okrasa, nýbrž úplná pleš.

Holou hlavou nedávno šokovala veřejnost jako host britského programu Paul O´Grady Show. V té předvedla skladbu s příznačným názvem Hair, během níž odhodila zelenou paruku a polovinu písně dozpívala bez vlasů. Její hlava působila jako dokonalý trik maskéra. Zlí jazykové ale tvrdí, že díky tomu, že hvězda nosí paruky a hlavu si zakrývá, může být ve skutečnosti opravdu plešatá.

Zbožňovaná i nenáviděná Lady Gaga na hlavu za svůj život použila už tolik chemikálií, že její kůže musí opravdu trpět. Podle časopisu The Sun jí kvůli neustálému barvení vlasů všechny pomalu ale jistě vypadávají.

S image, kterou předvádí na jevišti, prý chodí i spát. "Všichni moji přátelé se mi smějí, že s make-upem chodím i do postele. Ale já jim říkám, že ve svých snech musím být připravená na muže,“ nechala se slyšet Gaga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám