Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka Pamela Anderson (56) lituje toho, že nafotila snímky pro pánský časopis Playboy. Šestačtyřicetiletá blondýna přiznává, že tehdy sobecky nemyslela na nikoho jiného a chtěla si tím zvednout sebevědomí. Jenže její obrázky ublížily synům Dylanovi a Brandonovi. Ve škole si z jejich mámy dělali legraci spolužáci.

Sedmnáctiletý Dylan a o rok mladší Brandon, které má Pamela s bývalým manželem Tommym Leem, museli kvůli fotkám v Playboyi snášet šikanu.

„Když se z mých dětí stali teenageři, bylo to pro ně těžké. Museli bojovat s šikanou a některé děti je kvůli tomu škádlily. Lituju čehokoli, co jsem v minulosti udělala, kvůli čemu se museli cítit nepříjemně nebo trpět,“ přiznala Pamela v rozhovoru pro britský list Daily Star.

Anderson však tvrdí, že všechno zlé je k něčemu dobré a útoky zvenčí je posilují jako rodinu. „Je to náš život, milujeme se navzájem a jsme si velmi blízcí, prošli jsme si spoustou věcí. Hodně nás to sblížilo a posílilo jako rodinu,“ dodala americká herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám