Hlavní obsah
Článek

Italský hrabě, nový milenec zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Domenico Martucci (47) se očividně zbláznil. Nejdříve tvrdil, jak je uznávaný hrabě, který vlastní v Itálii řadu zámků. Když paparazzi přijeli do Itálie, ukázalo se, že mu patří polorozpadlý hrad, ruina, kde jsou obyvatelné jen dvě místnosti a koupelna.

A nebo trpí bájnou lhavostí. Před pár dny tvrdil, že prodá Ivety dům, protože tady není šťastná (Ivetě to ale zapomněl říct) a odveze si ji do Itálie.

A nyní mu přeskočilo znovu. Říká, že to jiskřilo mezi ním a moderátorkou Míšou Ochotskou. Ta už byla prý skoro v jeho náručí, užívala si luxusu na jeho zámku v Garganu a k úplnému sblížení chyběl jen kousek.

"Byla u mě v Itálii. Ale mé návrhy odmítla nakonec slovy, že by to nebylo slušné, protože jsem chodil s její kamarádkou," svěřil se deníku Aha Martucci. Bohužel Ochotská (39) si pamatuje trošku jiný scénář svého pobytu v Garganu. A rozhodně si nepamatuje Martucciho zámek.

"V Garganu jsem byla, ale určitě ne za ním. Čtyři roky za sebou jsem tam moderovala soutěž Princess of the World. Dominica znám, v soutěži byl v porotě," prozradila Ochotská.

S jakou historkou pan hrabě přijde příště?

Reklama

Další články

Načítám