Hlavní obsah
Článek

Každý rok se opakuje skoro stejný scénář. Po finále České Miss se všechny vítězky objímají se svými fešnými partnery, které by prý ani za nic nevyměnily za žádného podnikatele či úspěšného sportovce.

A téměř každý rok se najde misska, jež to nevydrží a svého zaručeně pravého životního partnera pod tíhou okolností opustí. Aktuálně se moc času nedává nové královně krásy Gabriele Frankové (30), jejíž přítel jen těžko překonává ošklivou sestru lásky - žárlivost.

A které missky rozdávaly kopačky v minulých letech? Ani ne po měsíci poslala k šípku svého frajera Česká Miss 2007 Lucie Hadašová, jež je momentálně šťastně vdaná za hokejistu Jaroslava Bednáře.

Také Česká Miss 2011 Jitka Nováčková všechny přesvědčovala o tom, že svého přítele Marka nikdy neopustí. Po necelém půlroce bylo ale všechno jinak a vztah se rozpadl jako domeček z karet.

Podnikatele Tomáše nechala za půl roku i tehdejší královna krásy Renata Langmannová a moc se s tím nepárala ani misska Kateřina Sokolová, která dala nebohému příteli vale po třech měsících.

Krásná blondýnka Veronika Machová ještě před soutěží netušila, že svého přítele vymění za hokejistu Romana Červenku. A ani protřelý ženáč a bohatý podnikatel Kamil nebyl zárukou trvalého svazku u missky Anety Vignerové, která raději dala přednost experimentování s hudebníky a sportovci. Na výběr těch největších nositelek missí nemoci se podívejte do naší fotogalerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám