Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jarek Šimek (50) byl před pár lety dvorním skladatelem Ivety Bartošové (†48). Velkou měrou se tak podílel na jednom z mnoha comebacků této mistryně světa ve vzestupech a pádech.

Šimek odmítá, že by na Ivetě Bartošové parazitoval, jak se o něm hojně psalo. Připouští však, že mu spolupráce s labilní zpěvačkou otevřela dveře do míst, kam se dřív nedostal, což pomohlo i jeho hudební kariéře.

„Spolupracoval jsem s Ivetou a dokázali jsme spolu spoustu věcí. Natočil se klip, cédéčko a Iveta začala znovu vystupovat, bavilo ji to a jsem rád, že jsem nějakým způsobem přispěl k tomu, že vznikly nové písničky,“ řekl v pořadu Limuzína, který poběží zítra večer na Óčku, Jarek Šimek.

Jeho letní hitovka Heja, Heja byla sice značně kritizována, ale Šimek si za ní stojí. „No a co, tak zpívala, že se chce smát, v tu dobu to tak cítila, kdyby tu písničku zazpíval někdo jiný, tak si toho nikdo ani nevšimne, ale protože to zazpívala Bartošová, tak to prostě byl hned pro všechny průser,“ hájil svůj hit Jarek.

„Na Ivetu vzpomínám rád, já jí svým způsobem děkuju, protože mě to nakoplo, dostal jsem se k lidem, ke kterým bych se normálně nedostal, a oni tak měli možnost udělat si svůj vlastní názor na to, co dělám a umím,“ uzavřel Šimek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám