Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechny děti Karla Vágnera jsou velmi činorodé, někdy až příliš. Žádný z mnoha potomků ale nemůže konkurovat nejmladšímu synovi známého hitmakera. Zpěvák Josef Vágner se zavalil prací a jeho přátelé ho už teď varují, že si zahrává se zdravím. Účinkuje ve třech muzikálech, studuje dvě vysoké školy, jezdí, zpívá a na víc nemá čas.

Má se jeho táta bát o zdraví svého syna? „Někdy bych se potřeboval naklonovat, ale nějak to nejde. Když někomu řeknu, co všechno za den nebo týden musím stihnout, jde do mdlob. Mně to přijde normální,“ svěřil se čtyřiadvacetiletý Pepa Vágner, který se dostal do povědomí veřejnosti díky písni Mně sílu dáš a nově vydal i album Nezapírám.

Vágner nejmladší hraje v muzikálech Mata Hari, Antoinetta - královna Francie a nově bude hrát v muzikálu Adam a Eva čerta Humuse. Aby toho nebylo málo, tak teď se rozhodl jít i na konkurz nově připravovaného muzikálu Mamma Mia. „Když tak budu prostě hrát ve dvou třech muzikálech najednou, na tom nic není. Dělal jsem to do teď, zvládnu to i potom. Školy taky dělám dvě. Tak nějak jsem byl vždycky zvyklej dělat víc věcí najednou,“ říká mladý zpěvák, na kterého může být jeho táta Karel Vágner hrdý jako na staršího syna, rybáře Jakuba Vágnera.

Pepa se může pochlubit ještě jednou věcí, poprvé účinkoval v muzikálu Bídníci Karla Svobody a jeho prvním honorářem, který má dodnes pečlivě schovaný, je čínský dolar, který od dnes již nežijícího hitmakera tehdy dostal. „Je to pro mě něco jako relikvie, Karla Svobody jsem si moc vážil a můžu říct, že to pro mě byl vlastně první a „největší“ honorář, jaký jsem kdy dostal,“ dodal Josef Vágner.

Někteří z jeho přátel a kolegů říkají, že je Pepa občas hodně unavený a hazarduje se zdravím. Jeho táta Karel Vágner se ale o jeho zdraví neobává. „Pepa je neskutečně činorodej, zodpovědnej a hlavně svědomitej kluk. A ví dobře, co všechno ještě může zvládat. Nemám o něj strach, on se neztratí,“ dodává Karel Vágner.

Reklama

Další články

Načítám