Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud netušíte, komu mohou patřit tyhle prvotřídní linie, vězte, že vydělávají pořádný balík. Jde dokonce za loňský rok o deváté nejvýdělečnější tělo světa, pokud se držíme modelingové roviny. Jeho majitelce je pětadvacet a pochází z Jihoafrické republiky. Už tušíte?

Tuhle pikantní selfie pořídila modelka Victoria's Secret Candice Swanepoel (35), kterou v patnácti objevil modelingový agent na bleším trhu v Durbanu. Své profesi se přitom přiučila od brazilského modela Hermanna Nicoliho, který je rovněž od jejích sedmnácti, kdy se seznámili v Paříži, její láskou.

Candice je jednou z nejvytíženějších modelek na předvádění a focení bikin i spodního prádla, kde s oblibou kouzlí se svým dekoltem, jako to udělala právě na své poslední fotce. Candice má totiž hrudník velmi drobný, ale s využitím push-up efektu a v katalozích občas i nějakého toho počítačového 'dofouknutí' bývá výsledný dojem ohromující...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám