Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Cítíte se na jaře unavení a starší? Navraťte své pokožce mládí a změňte vzhled i strukturu své pleti s přípravky z řady Lumafirm přírodní kosmetiky Pevonia Botanica pro tvář i tělo. Účinné jsou nejen přípravky, ale i ošetření v salónu Pevonia, které si oblíbila i herečka Dana Morávková.

Příroda pomáhá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naše pokožka po zimě postrádá svěžest, a proto míváme pocit, že jsme mnohem starší. Péče, kterou pleti dopřejeme, má významný podíl na jejím vzhledu. Vsaďte na přípravky z nejčistších přírodních ingrediencí, které jsou zpracovány na základě nejmodernějších vědeckých poznatků a exkluzivních technologií. Přesně takové jsou luxusní přípravky Lumafirm, které dodají pokožce mladistvou vitalitu díky dokonalému rozzáření a výraznému omezení všech známek stárnutí.

Rozzářená tvář

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Korekční krém na obličej Lumafirm Lift & Glow se postará o efektivní omlazující péči. Jeho jedinečné složení působí doslova "proti času". Skvostný krém hloubkově opravuje pokožku. Navíc dodává pleti dokonalou hydrataci a působí proti škodlivému působení volných radikálů. Dokonale také rozzáří a zpevní pleť, zredukuje viditelnost linek a vrásek a zmenšuje známky hyperpigmentace a sjednocuje barevný tón pleti. Při péči o obličej nesmíme zapomínat ani na zdravý a mladistvý vzhled očního okolí. Oční krém z řady Lumafirm vyhlazuje vrásky a strukturu pleti, zmírňuje tmavé kruhy pod očima i otoky. Obsahuje výtažky, které pleť vyživují, zmenšují otoky a zmírňují výskyt tmavých kruhů pod očima.

Tělo jako důkaz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na jaře se snažíme maximálně pečovat o své tělo. Důležitá je nejen zdravá strava, pitný režim, dostatek pohybu, ale také používání vhodných krémů. Moderní přípravky mohou pomoci s mnoha problémy od povolené pokožky až po nerovnoměrnou pigmentaci a slábnutí kůže. Přesně takový je i tělový krém Body Moisturizer, který pokožku nejen hydratuje, ale také podporuje její přirozené zásobení kolagenem a elastinem. Pokožka těla je po aplikaci pevnější, tónovaná a zářící. Tělový zábal Lumafirm v salónu Pevonia patří k oblíbeným Dany Morávkové. Dobře totiž ví, že je vhodné domácí péči doplňovat profesionálním ošetřením.

Výjimečná péče

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezapomínejte, že nejúčinnější látky pro péči o pleť pocházejí z nejbezpečnějšího zdroje – z přírody. I proto si Pevonii oblíbily slavné hvězdy jako Cate Blanchett, Cameron Diaz, Angelina Jolie nebo Rachel Weisz. Přírodní kosmetika Pevonia Botanica totiž nabízí nejen elitní řadu wellness produktů, které jsou používány prestižními salony po celém světě, ale také přípravky pro domácí užití. Výrobky této značky jsou bez parabenů, parafínu, lanolínu, alkoholu, syntetických barviv a vůně. V žádné formě není kosmetika Pevonia testována na zvířatech a používá plně recyklovatelné a kompletně biologicky odbouratelné balení.

Další články

Načítám