Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a herečka Tereza Jemelíková je novou hvězdou připravovaného filmu Modelky s.r.o. Bude hrát blbou modelku Andreu, a jak sama přiznala, i když má sama s modelingem zkušenosti, hraje se jí role velmi těžce.

"Kdysi jsem se modelingu věnovala. Fotila jsem reklamy a natáčela, nikdy jsem nešlapala molo, protože jsem prťavá. Byla jsem komerční modelka. Sekla jsem s tím před sedmi lety," vzpomíná na svůj koníček z mládí Tereza.

S filmovou modelkou se ale neztotožnila. "Přijde mi, že hraju blbě, ale režisér říká, že je spokojený. Andrea je hrozně blbá, přijde mi to pro mě nepřirozený. Tak doufám, že to bude v kině vypadat líp, než jak jsem se cítila při natáčení," upřesnila Tereza, která včera natáčela v pořádně odvážném outfitu.

Měla co dělat, aby neukázala své vnady více, než by jistě sama chtěla. "Nic mi nevykouklo, ale bylo to o fous. Raději jsem moc nedýchala," prozradila Tereza, která si model vybírala sama. "Oufit jsem si dělala sama, stylista to pozapomněl a nestihl nějak vyřešit. Takže den předem nám řekli, že si máme něco vybrat. Tak jsem vyrazila na nákupy," uzavřela půvabná blondýnka.

Reklama

Další články

Načítám