Hlavní obsah
Článek

Když loni v létě natáčela komedii Babovřesky 2, bylo to ještě pískle, pár měsíců poté už je ale vidět, jak velkou pubertální proměnou prošla. Třináctiletá herečka Nela Řehořová z Police nad Metují, která v komedii Zdeňka Trošky hraje mladší sestru ministranta a kamarádku starostovy dcery, má podle umělců, s kterými už přišla do styku, velký potenciál!

O tom se mohli ostatně přesvědčit v Trutnově i návštěvníci moderně pojaté pěvecké soutěže Česko zpívá, v níž rozhodně nebyla favoritkou, ale díky internetovému hlasování získala hlavní cenu.

„Nela výborně hraje, navíc i krásně zpívá. O jejím úspěchu jsem už slyšel, tak jsem jí gratuloval. A moc mě udivuje, jak se od natáčení změnila. Tehdy to byla taková princezna, v kalendáři, který nafotila, je už z ní ale mladá krásná dáma, sexy kočka,“ pochválil svou herečku Troška, který ji obsadí i do Babovřesek 3.

Akce v Trutnově se nezúčastnil, nechyběli ale patroni soutěže Kamila Nývltová, Zdeněk Podhůrský a další hvězdičky.

„Nela je opravdu dobrá zpěvačka a má dobře našlápnuto na hudební kariéru,“ chválila Nelu patronka soutěže Kamila Nývltová.

Řehořová uspěla, přestože se do osmého ročníku soutěže přihlásilo rekordních 451 soutěžících a porota, v níž nechyběl ani porotce z úplně první SuperStar Milan Herman či uznávaný fotograf Vladimír Štross, tak měla opravdu těžké rozhodování.

Mezi finalisty Česko zpívá se objevila i Natálie Grossová, která přijela se svou maminkou Šárkou.

Související témata:
Trutnov

Reklama

Další články

Načítám