Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už dvanáct let, co Nicol Lenertová zmizela z televizních obrazovek a před kariérou dala přednost rodině. Za tuto dobu došlo v televizi k výrazným změnám. Lenertové bylo v době její „slávy“ vyčítáno, že je na pozici moderátorky hlavního zpravodajského bloku příliš mladá, a působí tím pádem nevěrohodně. V dnešní době je podle ní nízký věk naopak výhodou. Televizní noviny moderuje šestadvacetiletá Emma Smetana a novinky ve sportu komentuje dvaadvacetiletý mladíček Martin Čermák.

„Ve světě dělají moderátory starší lidé, kteří si v tom oboru prošli celý proces od píky, a na obrazovku se dostávají za odměnu. Až teď jsem pochopila, proč nám vyčítali, že jsme mladí a bez praxe,“ zamyslela se Lenertová. „Dnes je to naopak předností a strašně se to změnilo. Stačilo deset let, a je všechno úplně jinak.“

Moderátorka a zpěvačka si posteskla, že jí doba nepřála. „Kdyby tomu tak bylo před deseti lety, tak by mi bylo asi líp,“ krčila rameny Nicol.

S Nicol Lenertovou jsme si povídali u příležitosti odstartování kampaně Dětský úsměv. Moderátorka a další známé osobnosti vyrazily do sítě drogerií na nákup výrobků se speciálním logem úsměvu. Celý výtěžek z prodeje putuje na podporu onkologicky nemocných a handicapovaných dětí v celé České republice.

Reklama

Další články

Načítám