Hlavní obsah
Článek

Donedávna spolu vrkali jako pološílené hrdličky, dnes si skoro nemohou přijít na jméno. Charlotte Štiková, sestra Ornelly Štikové (31), a Michal Mirčevský si nechali vzájemně vytetovat na ruku i svá jména, ale ani to jim nezabránilo v drsném rozchodu. A dnes na sebe pěkně nechutně dští síru!

Vše odstartovala Charlotte, které se neoficiálně přezdívalo Marfuša (než částečně zhubla), když na svůj sociální profil napsala status o tom, že ti nejlibovější kluci si vyberou za přítelkyně obludy. Její bývalý kluk to asi pochopil jako narážku na něj a jeho dočasnou známost, a tak byli rázem v sobě.

A Michal zaútočil pěkně drsně. „Tak to máš samý kocoury, viď?“ rýpnul si do Štikové, jako by chtěl naznačit, že snad donedávna spal s nějakou hnusatkou.

Charlottka vzápětí přítelkyni svého exmilence počastovala slovy o ostudě, na což on reagoval tím, že ostuda je i ona. „Nepřeju si, aby se člověk jako ty o mně vůbec vyjadřoval,“ rozčílila se Štiková závěrem. A takhle je to asi v rodině Štikových se vším…

Reklama

Další články

Načítám