Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, v neděli v dalším vysílaném díle pěvecké show X Factor vystoupila Monika Agrebi (44), která se vydávala za jeptišku, přestože v žádném řeholním řádu nefiguruje, a navíc existují její pikantní soukromé snímky. A jak se Super.cz dozvěděl z kruhů blízkých samotné ženě, která je profesionální zpěvačkou, její účinkování v televizní show má doprovázet nechutná vydírací akce, kterou řeší už i právníci a policie!

„Věc se má tak, že ty hanbaté fotky jsou soukromé a v médiích se objevily poté, co je prý do redakcí rozeslal její bývalý přítel. Nerozešli se v dobrém, ona mu půjčila během vztahu nějaké peníze a ten týpek se neměl k placení. Tak to řešila přes soudy a nyní se má na příkaz exekutora řešit dražba jeho chaty,“ vysvětluje přítel zpěvačky.

A pokračuje. „Žádala ho, aby její privátní fotografie odevšud stáhl, a on jí vyhrožoval (je tak tupý, že si ani nepomyslel, že by si to mohla nahrát), že bude pokračovat, pokud nezruší dražbu chaty, kterou exekutor vypsal. Teď po ní chtěl, aby zabezpečila, že dražba nebude, aby stáhla žaloby a že pak všechny fotky stáhne. Připadá jí to jako vydírání, takže už se obrátila i na policii, kde podala trestní oznámení kvůli zveřejnění soukromých fotek a vydírání. A najala si na něj i právníka,“ dodal zdroj.

Je vidno, že Monika není žádný andílek, když ji někdo naštve…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám