Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) opět všem dokázala, že si fantastickou postavu umí udržet i po překročení třicítky a dvou dětech.

Na prvním reprezentačním plese hotelů Morris, který se konal v Novém Boru, to atraktivní slovenské krásce seklo a díky svým krásným křivkám sklidila nemalý potlesk.

Ne každá modelka si ostatně dovolí předvádět v plavkách. Andrea se ale pyšní výstavní figurou, na níž neustále maká, a tak si pánové přišli vskutku na své.

Před zraky chtivých příslušníků silnějšího pohlaví však atraktivní modelku bedlivě sledoval její manžel Daniel Volopich, jenž si ples patřičně užíval. A to nejen při pohledu na svou krásnou ženu na přehlídkovém mole, ale i při ochutnávání specialit místních šéfkuchařů.

Ti si pro účastníky plesu připravili například kachní stehna v šouletu, králíka na švestkách, flank steak, grilované mořské plody anebo kuřecí korma. V neposlední řadě měli hosté možnost ochutnat z široké nabídky míchaných alkoholických a nealkoholických nápojů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám