Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Míša Doubravová a její přítel, také herec a zpěvák Roman Tomeš, spolu chodí tři roky a nedávno se přestěhovali do nového bytu, na který si vzali společnou hypotéku. Je to pro ně větší závazek než třeba svatba, kterou zatím neplánují.

"Už jsme přestěhovaní, montování všeho nábytku bylo hrozný, měla jsem ruce jak chlap. Máme to tam harmonický, krásný. Jsme nadšení," řekla Super.cz zpěvačka a herečka. Svatba prý jednou taky bude, ale je na ni spousta času.

"Mám v hlavě, že časem někdy, ale úplně to neplánuju," říká Roman. "Jsme mladí, svobodní, milujeme se a ke štěstí nám to stačí," doplňuje ho Doubravová.

Jediné, na čem by mohl jejich vztah ztroskotat, je zřejmě Míšina pekelná žárlivost. "Jsem žárlivá, hrozně, to přiznávám. Roman je nádherný kluk a včera jsem mu zrovna říkala, že i při zkoušce v divadle na něj všechny holky koukaly a slintaly. A já jsem si říkala, že mi i může utéct," upřesňuje.

Naposledy ji vytočilo, když se na jevišti líbal s kolegyní. "Při představení to ještě chápu, ale proč se musí líbat i na zkoušce? Kolegyně měla zrovna narozeniny, a tak si je zřejmě chtěla užít. Protože jsme spolu ve všech muzikálech, musím se na to dívat. A to je šílený," dodala Doubravová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám