Hlavní obsah
Článek

Dnes vám představíme šestici slavných, jejichž chrup se za dokonalý rozhodně považovat nedá, a přesto se všichni dokázali vyšvihnout mezi nejlepší ve svém oboru a v mnoha případech si právě na tomto ‚nedostatku‘ postavili kariéru a image.

Křivé zuby v mládí trápily například Toma Cruise. Svou ústní dutinu však záhy svěřil do rukou dentisty, který mu vytvořil zářivé zuby jako perličky a právě Tom je dnes považován za typického majitele onoho oslnivě bělostného hollywoodského úsměvu. Jeho původní podobu však můžete vidět v Cruisových začátcích, například ve filmu Ztracenci. Dokonalým úsměvem kdysi neoplývala ani Victoria Beckham. Jaké mívala zoubky jako teenagerka až do dob slavných Spice girls, kde už se však pomalu přestávala usmívat, se podívejte v galerii.

Kapitola sama o sobě je mezera mezi předními zuby. Mají ji například Elton John, Madonna, Kurt Nielsen či Vanessa Paradis. V herecké branži pak třeba Arnold Schwarzenegger, Ornella Muti nebo Anna Paquin a mezi modelkami jmenujme Laru Stone, Georgii May Jagger či Jessicu Hart.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám