Hlavní obsah
Článek

Herečku Mariku Šoposkou (24) znají televizní diváci z pohádky Micimutr, z filmů Lidice a Poupata či nově ze seriálu První republika, divadelní zase ze Zlaté kapličky, Divadla Pod Palmovkou, V Celetné nebo Strašnického.

Před časem do jejího hereckého repertoáru přibyla další role, kterou poprvé předvede začátkem letních prázdnin. Takže teď spolu s Jitkou Schneiderovou, Filipem Blažkem, Kryštofem Hádkem, Romanem Štabrňákem a Michalem Slaným ve Studiu DVA pěkně trénují, aby (jejich) Hovory o štěstí mezi čtyřma očima, jak se hra z pera Patrika Hartla jmenuje, byly pro ucho a oči diváka co nejsrozumitelnější.

Šoposká je novou tváří Studia DVA, ostatní zmínění jsou již stálicemi. „Mé oslovení Patrikem probíhalo tak, že mi zavolal a s humorem mi řekl něco jako: Čau bobře, napsal jsem novou hru, měl bych tam pro tebe roli a byl bych moc rád, kdybys měla čas a chuť se mnou pracovat. No a já důležitě odpověděla své ANO,“ uvedla čtyřiadvacetiletá Šoposká, která mimochodem své 'ano' řekla před časem také zvukaři Petru Čechákovi, kterého si vzala za muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám