Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čas plyne, ale ikony zůstávají na vrcholu v každém oboru. I když ve světě po většině jejích kolegyň v takovém věku ani pes neštěkne, Gisele Bündchen je stálice, jejíž charizma v kombinaci s výškou 180 centimetrů a božskými liniemi prodají všechno. A značky to moc dobře vědí. I proto po spolupráci s touto třiatřicetiletou maminkou dvou malých dětí (čtyřletého Benjamina a dvouleté Vivian) prahl i světově rozšířený módní řetězec.

Rodačka z malého městečka o 24 tisících obyvatelích Três de Maio na jihu Brazílie kývla na nabídku od H&M a nafotila pro ně kampaň pro letošní léto. Není žádným překvapením, že v jejím případě hrají prim plavky. Je jasné, že díky kampani se na modelčin účet přikoulel nějaký ten další miliónek v dolarech.

Loni se už posedmé stala Gisele se svými výdělky 42 miliónů dolarů nejlépe placenou modelkou světa s obrovským náskokem před druhou Mirandou Kerr, která si podle časopisu Forbes přišla na ‚pouhou‘ šestinu této sumy.

Reklama

Další články

Načítám