Hlavní obsah
Článek

Plánujete romantickou večeři a doma poté vášnivé pokračování? Tak to je potřeba se pořádně připravit. Co budete kromě dobrého vína, svíček a příjemné hudby potřebovat? Přeci sexy prádlo. Víme, kde ho pořídíte. A navíc s úžasnou slevou!

30% sleva na erotické prádlo: Vybere si každá žena

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Některé ženy dávají přednost decentnějšímu prádlu, jiné se nebojí provokovat výstředním modelem. Ať už patříte k romantickým duším nebo nezbedným dračicím, na Astratex.cz si určitě vyberete. Vybrané kousky ze sekce erotické prádla tam navíc pořídíte se slevou 30 %. Ale jen do konce týdne, tak neváhejte! A z čeho můžete vybírat? Podívejte se s námi.

Satén a krajka: Prověřená kombinace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejste zastánkyní výstředností, ale i tak chcete být naprosto neodolatelná? Vsaďte na sexy kombinaci saténu a krajky. Košilka Luna svůdně obepne vaše křivky a dá vyniknout plnému dekoltu. Buďte si jistá, že žádný muž neodolá! Ke košilce obdržíte i ladící tanga kalhotky a vybírat můžete hned ze dvou barev. Dáte přednost něžné růžové nebo vášnivé červené?

Elegantní černá krajka: Proměňte se ve femme fatale!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile obléknete erotický komplet Isida, proměníte se v osudovou ženu, které každý podlehne. Průhledný tyl dráždivě prozradí, co se skrývá pod ním a přesto neodhalí vše. Košilka se zavazuje na stužku mezi ňadry a stejně snadno ji lze obléknout i svléknout. Tento elegantní komplet košilky a kalhotek nyní pořídíte se slevou 30 %!

Vyzkoušejte něco nového!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte chuť vyzkoušet něco nového? Nebojíte se experimentovat? Tak právě pro vás je jako dělaný bodystocking. Erotický síťový overal se dokonale přizpůsobí vaší postavě a dá vyniknout ženským křivkám. Overal má otevřený rozkrok, takže se milostným radovánkám můžete věnovat, aniž byste jej musela svléct. Vybírejte hned ze tří barev!

Oblečená? Neoblečená? Proklatě sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakmile do místnosti vkročíte v kompletu Lazuro, riskujete, že bude mít váš partner zástavu srdce. Košilka se všitou podprsenkou odhalí vaše ňadra, ale současně je pozvedne a dá jim bezchybný tvar. Pod průhledný horní díl můžete obléct ladící tanga s průstřihem v rozkroku a užít si nově nabytý sexappeal. Tento elegantní a dráždivý kousek by neměl chybět v prádelníku žádné ženy, která se chce cítit sexy jako nikdy dřív.

Další články

Načítám