Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Velmi úspěšná blogerka Dominika Myslivcová objevila nový přípravek na hubnutí OBETHIN™. Extra silná receptura obsahuje účinné látky rostlinného původu, které vyvolají pocit nasycení. „OBETHIN mi zcela vyhovuje. Prostě do sebe více jídla nedostanu. U každé diety jsem skučela hlady, je to poprvé, kdy nemám hlad a ještě hubnu. S Obethinem to dokáže každá blondýna,“ směje se Dominika Myslivcová. Při každém jídle toho teď Dominika sní méně, a přesto netrpí hlady. A kila jdou rapidně dolů!

Obethin - rychlá cesta, jak zhubnout do plavek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

OBETHIN™ funguje na principu bandáže žaludku, ale bez chirurgického zákroku. Nasycení, nebo pocit, že jste plní, hraje důležitou roli na vaší cestě k hubnutí. Nikdo nechce jít do postele o hladu. Trik je v tom přidat něco do svého jídelníčku, co vám umožní jíst malé porce bez bodavé bolesti z hladu. OBETHIN™ je tím pomocníkem při vaší snaze zhubnout. Pokud budete jíst menší porce, pak budete i hubnout. To všechno dává smysl. Extra silná a účinná receptura na 20 dní! OBETHIN™ obsahuje 120 kapslí.

Zdravá střeva = základ fungování celého organismu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolesti břicha, zácpa, obezita, premenstruační syndrom? Recept je tu již několik tisíc let! Řešením je zlatá lněná vláknina! Již Hippokrates předepisoval len při potížích se sliznicemi trávícího ústrojí. Zlatá lněná vláknina má excelentní oříškovo-máslovou chuť. Semeno lnu je zdrojem omega-3. Ta má příznivý vliv na naši nervovou soustavu a zlepšuje stav pokožky. Další zdravotní přínos lněného semene je díky vysokému obsahu lignanů. Lignany jsou fytoestrogeny. Lignany mohou pomáhat v boji proti bakteriím, virům a plísním. Vláknina je zastoupená jak v podobě nerozpustné, která podporuje střevní peristaltiku, tak ve formě rozpustné (sliz), která snižuje kyselost v žaludku. 400g = dávka na jeden měsíc.

Cordyceps = klenot přírodní medicíny z Tibetu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Cordyceps je cizopasná houba, která roste pouze v horských oblastech Číny a Tibetu. Pro své účinky je v čínské medicíně cordyceps používán více jak 2000 let. Tento klenot přírodní medicíny pomáhá zejména při posílení imunity a regeneraci organismu, zlepšuje také schopnost odolávat únavě. Má antioxidační účinky, čímž zvyšuje vitalitu a fyzický výkon. Oceníte jej také při léčbě zánětlivých onemocnění nebo při poruchách spánku. Nejen na jaře pak možná oceníte další z mnoha ještě nevyjmenovaných přínosů, jelikož má prokazatelně pozitivní vliv na sexuální aktivitu… 90+20 kapslí zdarma za akční cenu 399 Kč!

Další články

Načítám