Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Alice Bendová (40) je žádanou herečkou, která nám na televizních obrazovkách již nějakou dobu nestárne. Jak se jí podařilo zastavit čas? Nebo možná realističtěji, kdo přesně za tím stojí?

Alice u plastického chirurga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Asi už to nebude takové tajemství, že navštěvuji jistou kliniku. Je to totiž asi jediná klinika u nás, která má všechno. Od drobných úprav až po zákroky chirurga. Takže když se přiběhnu zeptat, jestli není už potřeba někde zasáhnout, dostane se mi skutečné rady, zda postačí injekce, nebo jestli už je to na skalpel,“ vyjádřila se nám s úsměvem Alice. „Velikou předností našich Klinik Yes Visage je fakt, že umíme poskytnout veškerou kvalifikovanou péči od prvních úprav, které lze řešit pouze neinvazivně, přes malé miniinvazivní zákroky až po zákroky vyžadující plastického chirurga,“ potvrdil slova Alice primář Krejča, u kterého jsme Alici potkali.

Víčka trápí nejen Alici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Častým problémem, který se s přibývajícím věkem dotýká mnoha lidí, jsou padající víčka, povislá kůže, tukové výhřezy a váčky pod očima. A právě ani Alice Bendová není výjimkou. „Na Klinikách Yes Visage využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést úpravu víček ambulantně a v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění a s omezením viditelných jizev. Minimalizujeme otoky či podlitiny a zároveň výrazně zkracujeme dobu hojení,“ vysvětlil nám primář Krejča.

Facelift lze i jednoduše do hodiny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Klientky často přicházejí s tím, že je trápí povadlé tváře, které pak vytváří smutný a neustále unavený obličej. Ve chvíli, kdy to na klasický facelift ještě není, je ideálním řešením šetrná technika vypnutí kůže YES Lifting. Ten napraví a zpět „zavěsí“ a upevní propadlé nebo pokleslé tkáně obličeje a krku, zvýrazní mladistvé kontury a následně vede i k vyhlazení vrásek. Tento zákrok je rychlý a bez použití skalpelu a vzniku jizev s ihned viditelným výsledkem,“ jak nám vysvětlila primářka estetické dermatologie Kliniky Yes Visage Monika Kavková. A my zase víme, že i sestra Simony Krainové je s YES Liftingem spokojená. „Když jsou ale známky stárnutí již rozsáhlejší, pak je ideálním řešením některý z moderních operačních faceliftů, které naše klinika nabízí,“ dodal k tématu primář Krejča.

Mladší za 30 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho nedostatků v obličeji však může velmi snadno a jednoduše vyřešit profesionální estetická dermatologie, která v rukou kvalifikovaného lékaře umí vyřešit většinu problematických míst ve tváři s naprosto přirozeným výsledkem. Od jemných až po hluboké vrásky, vrásky od mračení či kolem očí, nosoretní rýhy, nedostatečnou hydrataci pleti, povadající nebo naopak zakulacené tváře, nevýrazné rty a kontury nebo třeba kruhy pod očima,“ prozradila nám dále primářka Kavková. Estetickou dermatologii na Klinice Yes Visage využívá nejen Alice Bendová, ale i Simona Krainová, Tereza Kerndlová, Iva Kubelková nebo třeba Veronika Freimanová.

Bez podbradku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co zajímá stejně muže i ženy, je velký nebo povislý podbradek či dvojitá brada. Tato dříve komplikovaná záležitost lze dnes řešit velice efektivně a snadno pomocí šetrné laserové liposukce SlimLipo, která nejen odstraní tuk, ale pokožku také zpevní. Klienti bývají velice nadšeni nejen ze samotného výsledku, ale také z rychlosti, komfortu a šetrnosti zákroku jako takového. Tím, kdo ocenil tento zákrok, je i Michal David.

Proměna zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen moderní omlazení a facelift či víčka, ale i nová prsa nebo moderní laserovou liposukci SlimLipo můžete mít zdarma na Klinice Yes Visage v soutěži se Simonou Krainovou. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám