Hlavní obsah
Článek

Už to málem vypadalo, že někdejší hvězda českých filmů Roman Skamene (69) skončí v propadlišti dějin s láhví piva v ruce. Jeden z nejmenších českých herců ale problémy s alkoholem docela zdárně vyřešil a slavný major Borovička z Tankového praporu nebo vekslák Bíny z filmu Bony a klid je zpátky na scéně. Vrátil se právě s druhou jmenovanou rolí a scenáristé mu udělali mohutnou radost. Podívejte se na trailer, v němž dovádí s nahotinkami v bazénu!

Kromě něj nechybí ani automechanik Martin Holec v podání Jana Potměšila, Evička Tričko Veroniky Jeníkové, ale i další pěkná řádka herců z jedničky.

Premiéra snímku se koná 20. května v pražské Tipsport Aréně a bude stylová. Před halou nebudou chybět veksláci s typickou hláškou, zda návštěvníci nechtějí nějaké bony, přijedou ale i příslušníci Veřejné bezpečnosti, kteří budou některým podezřelým individuím kontrolovat občanky.

„Usiloval jsem o natočení pokračování dlouho, mezitím o projekt přišel, film se postupně dostal do rukou asi pěti jiných režisérů – jako by byl prokletý. I z tohoto důvodu je to pro mě zázrak, že jsme dvojku nakonec natočili. A když jsme se před natáčením sešli my, stará parta, měli jsme skoro slzy v očích,“ řekl režisér a scenárista filmu Bony a klid 2 Vít Olmer, který v kině slibuje svižnou podívanou plnou dějových zvratů.

V nich budou kromě starých známých tváří figurovat i Martin Jakuba Prachaře a Linda bývalé České Miss Gábiny Kratochvílové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám