Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Za mlhou z pláče a dojetí hustou tak, že by se dala krájet, a dost možná ještě dál, sedávala v posledních devíti letech ve studiu na Kavčích horách moderátorka Ester Janečková (51). V pořadu Pošta pro tebe, který byl postaven na dojemných příbězích setkání příbuzných či dávných lásek po několika letech i desetiletích, z účinkujících empaticky vymačkávala emoce. Až na dřeň. Tomu má být podle některých informací nyní konec. Veřejnoprávní Česká televize Ester hlavní zdroj obživy údajně bez náhrady ruší, a připraví ji tak o jistý příjem v řádu mnoha statisíců korun!

„O zrušení Pošty pro tebe nevím nic oficiálního. V České televizi nám nikdo nic neřekl. Poštu rušili už několikrát a vždy ji vrátili zpátky. Námětů je pořád strašně moc a diváků také. Jak to dopadne, však netuším,“ krčí odevzdaně rameny samotná hlavní aktérka pořadu Janečková.

Zatím sice nepanikaří, i když je z jejích slov zřejmé, že je o konci Pošty přesvědčená.

„V pořadu Sama doma se střídáme tři dvojice, takže Pošta je mou hlavní prací. Nebyl by to však konec světa. Na začátku jsme ani nedoufali, že bychom Poštu dělali devět let. Na druhou stranu je mi to hrozně líto, protože mám pocit, že témata, která zpracováváme, jsou čím dál zásadnější,“ řekla Super.cz Ester.

Ta nyní pevně věří, že přijde jiná pracovní nabídka, která konec její milované Pošty vyváží.

Česká televize slovy své mluvčí Alžběty Plívové popřela, že by již definitivně rozhodla o zrušení pořadu. Přiznala ale, že objednala jen podzimní várku dílů a že zkouší nový formát Kousek nebe s Pavlem Křížem. I ten má být zaměřený na sociální tématiku (jde tedy opět o ždímačku emocí, dojetí a pláče).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám