Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nejzběsilejší turné v dějinách populární hudby má za sebou další zastávku, během níž nestydatá Miley Cyrus (21) opět předvedla show plnou lascivních gest. Tentokrát fanoušky potěšila i snímkem ze zákulisí, kde se ráda vyskytuje tak, jak ji bůh stvořil.

Miley svým lascivním vystoupením uspokojuje celé Spojené státy a každá zastávka její koncertní šňůry je důvodem k dalším oplzlostem. Její žhavé vystoupení už začíná být okoukané, a tak musí sotva zletilá zpěvačka obnovovat repertoár oplzlých gest, aby své příznivce nezklamala.

Vyvrcholením koncertu je tradičně pasáž, v níž se výkonná umělkyně v erotickém oblečku prohání na kapotě auta a publiku ochotně předvádí všechna zákoutí svého těla. Diváci se tak zcela nasytí pohledem na její pozadí, které už začíná být pomalu známější než obličej mladé zpěvačky.

Známá provokatérka teď příznivcům odhalila i to, jak to vypadá v zákulisí její show kombinující hudbu s erotikou. Miley dává přednost pohodlí, a pohled na její odhalená ňadra tak v maskérně není žádnou vzácností.

Reklama

Další články

Načítám