Hlavní obsah
Článek

V seriálu Cesty domů se diváci už brzy dočkají další nové tváře. Rozporuplného gaunera a poskoka mafiána Záviše Patrika bude hrát Miroslav Hrabě, který si v lednu prožil chvíle strachu poté, co byla jeho přítelkyně několik dní nezvěstná v USA.

Prevíta prý oblíbený herec rozhodně nehraje poprvé. Snad z každé seriálové role, do níž byl kdy obsazen, se ostatně nakonec vyklubal záporák.

„Patrik je taky negativní postava, ale ne tak jednoznačná. To, co dělá, sice není správné, ale on nemá na výběr. Je si vědom nebezpečí, které mu od Záviše hrozí, proto s ním a jeho lidmi drží basu, plní úkoly, které dostane, a raději se moc nevyptává. Je ale vidět, že ho kvůli tomu chvílemi trápí svědomí. A má dokonce i momenty, kdy se naopak lidem, kterým má ublížit, snaží pomoct,“ popsal svou roli oblíbený herec.

Miroslav Hrabě se na natáčení potkal i s momentálně nejmladší seriálovou herečkou Rozárkou. „Je to moc roztomilá holčička, která mi ale málem způsobila mindrák. Jakmile jsem si ji totiž vzal od její skutečné maminky do náruče, strašně se rozplakala. Snažil jsem se Rozárku rozptýlit nějakou hračkou, což se mi chvilku dařilo, pak jí ale došlo, že ji držím na ruce já a maminka není v dohledu, a spustila,“ svěřil se herec s tím, že se cítil strašně.

„Já se malých dětí nijak nebojím, zatím sice vlastní nemám, ale mám zkušenosti s dětmi své sestry. Ale s Rozárkou jsem si nedokázal poradit. Musím říct, že jsem se při natáčení tohoto obrazu zapotil mnohem víc než při nějakých drsných scénách,“ uzavřel se smíchem herec.

Reklama

Další články

Načítám