Hlavní obsah
Článek

Je asi zbytečné dodávat, že Gábina Partyšová (45) má za sebou období náročné na psychiku. Zajisté víte, že jí manžela a otce syna odvedla slávychtivá Ornella Štiková (31), která si pak s chutí pomyslně zatancovala na hrobě Gábinina zkrachovalého manželství.

Moderátorce se podařilo udržet zdravou mysl díky sportu. „Neměla jsem úplně dobrý psychický období, a tak jsem si řekla, že sport bude ta věc, která mě bude psychicky dostávat do pohody," svěřila se nám Gabriela u příležitosti představení ambasadorek růžového pochodu proti rakovině prsu.

Gábina kombinuje hned několik pohybových aktivit. Cvičí jógu, navštěvuje posilovnu a běhá. „Je to strašná makačka, spálím všechno, co přijmu," chválí si svůj nový životní styl.

Partyšové se podařilo zpevnit pánevní dno a tím pádem ji přestala bolet záda, vypracovala si tricepsové svaly a díky speciálním cvikům pozvedla a zpevnila zadeček. Pravidelné cvičení si v jejím případě ale vybralo svou daň. „Musím říct, že u kardio cvičení je nevýhodou, že člověk ztrácí prsa, protože prso je přece jen tuk. To mě trošku mrzí," krčí rameny Gábina.

Rozhodně ale není důvod si zoufat, push-up podprsenku může moderátorka obléknout vždycky, ale dobrý pocit ze cvičení jí nic nenahradí.

Reklama

Další články

Načítám