Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Asterová (64) zkouší všechny možné způsoby hubnutí a někdy máme pocit, že za svůj život už shodila tak 150 kilo. Nikdy sice nenechá váhu vysloveně utéct, a tak nevypadá jako kulička, ale k pořádné macandě jí to někdy ujede. A tak je čas zase začít s hubnutím.

Loni takhle shazovala kila dvakrát, letos už zase začala. „Zajímá mě, jak vypadám, a ráda se hezky obléknu. Přestože se snažím jíst poměrně zdravě a cvičím jógu, tuk v oblasti břicha se mi pořád usazuje, a já ne a ne se ho zbavit. Rozhodla jsem se proto vyzkoušet přístroj, který se zaměřuje právě na pas a boky. Nyní mám za sebou první dvě ošetření a jsem opravdu nadšená,“ neskrývá radost z ubývajících centimetrů Jitka Asterová.

Tentokrát jí má kromě přístroje na bázi selektivního vysokofrekvenčního pole pomoci i sázka a touha po nových šatech známé návrhářky Tatiany Kovaříkové. Červené vypasované šaty sice padly Jitce Asterové do oka, ale ne už tak na tělo. Vsadila se proto s Tatianou, že do nich pomocí nové techniky v krátké době zhubne. Po prvních dvou ošetřeních již ztratila čtyři centimetry v pase a další přes boky.

„Čekají mě ještě dvě terapie a pak hurá do salonu pro šaty. Rovnou jsem Tatianě říkala, aby na nich nic neměnila, že postavu změním já,“ směje se herečka a netají se radostí nad dosavadními výsledky hubnutí. „Pokud vše půjde podle mých představ, budu trávit bez obav celé léto ve vypasovaných letních šatičkách nebo v bikinách u vody,“ plánuje nadšeně Jitka Asterová, která roky nosila jenom plavky v celku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám