Hlavní obsah
Článek

Poradíme vám, jak zhubnout v krátké době pár kilogramů nebo radikálně změnit svoji postavu! Není to těžké s dietou, která je jednoduchá, bezpečná, ale hlavně účinná a rychlá. Tato dieta vás za 5 dní může odlehčit o 3-7 kg, stejně tak u dlouhodobého užívání naprosto změnit vaši figuru, a to vše bez přidání pohybu a bez jojo efektu.

Zázračná ketóza

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každé tělo má v sobě metabolický mechanizmus zvaný ketóza, který spouští spalování vlastních uložených tuků. Každý mechanizmus se ovšem musí správně nastartovat a udržovat v chodu. Prozradíme vám, jak tento přirozený proces v těle nastartovat a udržovat až do vytoužené hmotnosti.

Jak to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V dietním programu 5denní diety Express Diet jsou tělu podávány vysoce kvalitní přírodní bílkoviny za současného snížení přísunu sacharidů, tuků a energie pod 850 kcal na den. Obvykle jsou prvotním zdrojem energie pro tělo sacharidy. Vzhledem k jejich omezenému přísunu jsou rychle spotřebovány a hlavním zdrojem energie se stává uložený tuk. Tato metabolická změna se nazývá ketóza.

Jednoduše a bez hladovění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Překvapivé je, že rychlé odbourávání tuku během ketózy produkuje ketóny, které v mozku účinně tlumí pocit hladu a navozují pocity dobré nálady a energie. Proto většina uživatelů 5denní dietu Express Diet výborně snáší a je schopna vydržet až do konce bez pocitu hladu, což je jedna z hlavních výhod tohoto dietetického programu.

Snadno doma, bez výživového poradce s 5denní dietou Express Diet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tato ketonová dieta je sestavená z konzumace 4 porcí chutných bíkovinových instantních jídel denně, které tělu zabezpečí všechny potřebné živiny jako u běžné stravy, ale zároveň jsou navrženy tak, aby vás neustále udržovaly ve stavu ketózy, tedy spalování tuků bez pocitu hladu. Velmi snadná a rychlá je příprava, která vám nezabere víc než 5 minut. Konečně může být hubnutí snadné, stačí jenom tělu pomoct dělat svoji práci!

Další články

Načítám