Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Tereza Mátlová (48) je další tváří, která ozdobí připravovaný muzikál Fantom opery. Zazpívá si roli operní divy Charlotte. "Těším se na to moc. Je to operní role, nevybočuji ze svého repertoáru. Momentálně se soustředím především na operu, hostuji v divadle v Ústí nad Labem, řekla Super.cz Mátlová.

Zpěvačka je dlouholetou partnerkou producenta muzikálu Františka Janečka (79), se kterým má šestiletou dceru Emilku. Nebojí se, že ji budou zase podezřívat z protekce. "To vůbec neřeším. Musela jsem jako každá jiná zpěvačka projít konkurzem, museli mě schvalovat v Londýně a posudek, který ke mně napsali, mě velmi potěšil. Já myslím, že za vše budou mluvit výkony, tak kdo má pocit, že jde o protekci, ať si to přijde v září poslechnout," říká rázně krásná blondýnka.

Že si nezazpívá hlavní ženskou roli baletky Christine, Terezu nemrzí. "Ani bych na přípravu neměla čas. Holky teď tráví čtyři hodiny denně u tyče, kde trénují balet, a přípravu mají vážně náročnou. To bych vzhledem ke svému pracovnímu vytížení a také péči o dceru, kterou denně vozím na řadu kroužků, neměla šanci zvládnout. Role Charlotty je nádherná a jsem nadšená, že si ji zazpívám," dodala Mátlová.

Reklama

Další články

Načítám