Hlavní obsah
Článek

Galavečer Miss Slovensko se měl stát pro Davida Krause (44) příležitostí, jak na sebe upozornit nejen jako zpěvák, ale nově se měl blýsknout ve světle reflektorů i jako moderátor. O tom jsme vás na Super.cz ostatně informovali. Moderátorská premiéra syna slavných rodičů na Slovensku se ale nakonec nekonala.

Krausovi jeho premiéru zhatila nemoc. Idol dívek a žen si nestoupl za moderátorský pultík už v pátek během generálky. Ředitelka soutěže Magdalena Šebestová proto vybrala jako jeho náhradníka slovenského moderátora Michala Saba, který působil v projektu od začátku. Absolvoval s dívkami mediální tréninky a připravoval scénář večera.

Krausovi se sice včera v den finále udělalo lépe, vlak byl ale rozjetý a on už nemohl nastoupit zpátky. Organizátoři devatenáctého ročníku soutěže mu dali aspoň příležitost odprezentovat své hudební vystoupení. „Od Davida Krause jsme měli předem dohodnutý hudební a pěvecký podklad, takže vystoupení, které trvalo přibližně sedm minut, zvládl," nechala se slyšet PR manažerka Miss Slovensko Zuzana Čižmáriková.

Vítězkou Miss Slovensko se nakonec včera stala osmnáctiletá studentka Laura Longauerová z Detvy. Kráska získala automaticky možnost svou zemi reprezentovat na světovém finále Miss World 2014, kde se utká mimo jiné s českou krasavicí Terezou Skoumalovou.

Reklama

Další články

Načítám