Hlavní obsah
Článek

Spekulace o mileneckém poměru Olgy Lounové (43) a Daniela Landy (55) už pokryly metry novinového papíru. Stále je to podle stejného scénáře, média dvojici nachytají v momentu, kdy si jsou velmi blízko, a oni vzápětí jakékoli intimní vazby popřou a tvrdí, že jsou přátelé.

Když jsme Olgu potkali naposledy v showroomu nábytku na pražském Černém mostě, kde zpěvačka prezentovala verzi vlastně navrženého pokojíčku, tak jsme se nemohli nezeptat, jak je to mezi zpěváky nyní. „Pracujeme a spolupracujeme. Je to přátelské, ale ne žádný vztah," hodila opět vše do autu Lounová, která s Landou natáčí další film. „Se mnou spojují každého chlapa, který se kolem mě pohybuje. Netýká se to jen Daniela, ale i jiných mužů. Je to proto, že spolu hodně spolupracujeme," říká.

Lounová také popřela informace, že by měla být na ostří nože s Landovou manželkou a matkou jeho dětí Mirjam Landou. „Máme výborný vztah, jsem kámošky. Teď spolu nespolupracujeme, protože ona dělá muzikály a já jsem muzikály na dva roky odložila. V podstatě se vídáme a je všechno v pořádku," říká Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám