Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dva týdny po svém zvolení si Gabriela Franková (30) začíná užívat požitky svého vítězství v národní soutěži krásy. Úřadující Česká Miss 2014 s držitelkou titulu Česká Miss World 2014 Terezou Skoumalovou si převzaly zbrusu nové byty, které budou moct rok užívat, aniž by platily nájem.

„Z bytečku jsem nadšená. Nejvíc okamžiků asi strávím v ložnici," culila se Gábina, která zde bude pobývat se svým přítelem Romanem. „Taky se mi moc líbí kuchyně. Jsou tu použité přírodní barvy, což je přesně můj styl," tetelí se Gabriela. Misska se nastěhovala to částečně vybaveného bytu, zbývá jí už jen dokoupit pračku, televizi, žehličku a vybavení kuchyně.

Pro dvacetiletou Frankovou to není první samostatné bydlení. Už před účastí v České Miss se rodačka z Brna přestěhovala se svým přítelem do Olomouce, kde vlastní oblastní modelingovou agenturu. „V Olomouci mám pracovní aktivity, ale do Prahy budu dojíždět kvůli aktivitám spojeným s Miss a taky tady studuju vysokou školu. Přítel bude jezdit za mnou," nechala se slyšet Franková.

Gábinina kolegyně Tereza Skoumalová se ve svém novém ročním pronájmu radovala ze dvou velkých balkonů, kde se bude opalovat, a také umístění bytu. „Jsem nadšená z lokality blízko Hostivařské přehrady, miluju přírodu a té teď budu v Praze blíž. Doufám, že budu mít nějaký volný čas, abych si nedaleký lesopark užila. Byt je útulný a tak akorát velký, líbí se mi, že nemusím řešit vybavení, všechno mám připravené, takže to bylo jednoduché stěhování.“

Reklama

Další články

Načítám