Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve finále České Miss neuspěla, přesto ji ale to, že se soutěže účastnila, nemrzí. "Byla to obrovská škola, a navíc mám i přesto, že jsem se neumístila, mnohem více pracovních nabídek. Takže to určitě nebylo marné," míní finalistka České Miss Simona Dvořáková.

"Momentálně mě ale nejvíc zaměstnává maturita. Čeká mne za tři týdny, na poměrně těžkém šestiletém gymnáziu. A pak bych si chtěla udělat opravdu pěkné prázdniny. A potom už mě čeká hodně zajímavá pracovní nabídka v zahraničí," vypočítala.

Pilná studentka ovšem studiem na gymnáziu nehodlá své vzdělání ukončit. "Uvažuji o psychologii, i když jsem původně chtěla jít na FTVS," svěřila Super.cz zanícená sportovkyně. "Ale psychologie je rozhodně zajímavá a já chci pracovat s lidmi," dodala.

My jsme Simonu zpovídali po módní show na reprezentačním plese Prahy 1, a jak měla na molu odvážný model, kde celému osazenstvu sálu ukázala rudou podprsenku, tak pod vlastní šaty si ji nevzala, a odhalila tak dekolt až k pupíku. "Myslím, že si to ve svém věku ještě můžu dovolit. Jen jsem si zapomněla látku podlepit, tak snad nepředvedu víc," doufala Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám