Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Česká Miss Gabriela Franková (30) má za sebou svoji první módní přehlídku jako panující královna krásy. A hned dostala modýlek, který neskrýval téměř nic z jejích bujných křivek. Spolu s dalšími účastnicemi soutěže krásy předváděla průsvitné košilky.

"Naštěstí jsme pod nimi měly tělové spodní prádlo, takže nehrozilo, že bychom ukázaly víc, než bylo plánované," řekla Super.cz Gábina. Sama ovšem mnohem raději než prádlo předvádí společenské šaty. "Líbí se mi ty od Blanky Matragi (71). Ale ne ty pro princezny, ale lehké, jakoby motýlí," vyznala se.

Sama se na reprezentačním plese Prahy 1, kde přehlídka proběhla, ukázala v šatech od mladého módního návrháře, který jí je zapůjčil. To, že se teď návrháři pohrnou, aby se objevila v jejich modelech, si prý neskutečně užívá.

A už má svoji garderobu i kam dát. "Včera jsem se spolu s přítelem přestěhovala do nového bytu, který mám na rok díky vítězství v soutěži. Mám tam i šatnu, takže jsem příteli věnovala skříň, a přitom mám na svoje věci místa dost," smála se Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám