Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pořadu 168 hodin se daří Noře Fridrichové už několik měsíců úspěšně maskovat, že jí ortodontista na spodní čelist nasadil rovnátka. V televizi není tato zdravotní pomůcka vůbec vidět, když jsme se ale s hvězdou české televizní publicistiky setkali na udílení cen TýTý, tak si moderátorčina hendikepu nebylo možné nevšimnout. „Mám velké zuby a čas od času je nutné je srovnat," svěřila se nám Nora, která si zuby pomocí rovnátek nechává srovnávat už podruhé v životě.

Brzy si možná i diváci jejího pořadu všimnou, že je na moderátorce něco nového. „Budu je mít na obou čelistech po dobu jednoho roku. Teda doufám, že je budu mít jen rok," říká Nora (46).

Pro moderátora je určitě velký risk nechat si nasadit rovnátka, neboť může utrpět jeho verbální projev. „Já jsem měla rovnátka už jednou a to jsem v televizi už pracovala. Fakt je ten, že sykavky byly jiné. Zvládla jsem to s rovnátky a víceméně vám nic jiného ani nezbude. Takže snad to půjde a případně je sundám," krčí rameny Nora.

Moderátorka má v současnosti jiné starosti, než jsou zuby. Dělá vše pro to, aby se vyrovnala s výrazným úbytkem váhy a neděsila svými vystouplými kostmi okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám