Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Arichteva (37) má za sebou sice pětiletou zkušenost v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde působila ještě pod svým dívčím jménem Nová, mnohem vyšší popularitu však zažívá až díky seriálu První republika, kde se zhostila jedné z hlavních rolí.

Dobový seriál, který je v současnosti vlajkovou lodí České televize, režíruje Veroničin manžel Biser Arichtev a tchyně Marča Arichteva zde působí jako dramaturgyně. Je proto logické, že První republika je nejčastějším tématem domácího hovoru. „Práci si bereme domů, ale je já jsem za to ráda, protože i proto si s manželem rozumíme. Jsme z jednoho oboru," říká pohledná bruneta. Někdy stráví herečka s režisérem na place i dvanáct hodin. I po tak náročném pracovním maratonu ale práci řeší doma. „Nevadí mi se bavit doma s manželem o práci, vlastně je mi to sympatický," říká.

Vzhledem ke svému rodinnému stavu čelí Veronika od začátku kritice, že roli, za kterou by jiné herečky vraždily, dostala z protekce. „Myslím si, že to budu slýchat pořád. Není to nic, čeho by se člověk zbavil postupem času. Je to logický, že tu roli člověk má, když je manželka režiséra. Já už to ani nevnímám, jestli to někdo řeší, nebo neřeší. Na začátku jsem z toho měla strach, že si to lidi budou myslet, ale teď to je jedno. Já vím, jak to je," vyrovnaně prohlašuje herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám