Hlavní obsah
Článek

Sexy postavou jako jeho hudební vzor sice nedisponuje, ale přesto si Jiří Chadraba před porotou střihnul taneční hit, který v jeho podání dostal nový rozměr. Takhle jste píseň Starships od Nicki Minaj ještě neslyšeli!

Nesmělý cvalík sbíral před vystoupením hodně odvahy od přítomných rodičů, a přestože měl do dokonalosti daleko, svých pár minut slávy si maximálně užil stejně jako porota, jejíž členové nedokázali vyjádřit jasné stanovisko. Jirka sice nepředvedl suverénní výkon, ale publikum si ho zamilovalo.

„Jde z tebe krásná pozitivní energie. Sice to není intonačně mega dokonalý a interpretačně, výrazově je to po některých stránkách dokonce i zoufalý,“ řekl Ondřej Brzobohatý a Celeste Buckingham dodala, že by si sice CD rozněžnělého trémisty nekoupila, ale jeho koncert by si ujít nenechala.

„Pořád mi kamarádi píšou a volají, já už jsem z toho zoufalý. Normálně se mi ve škole smějí a já bych byl rád, kdyby se mi taky jednou nesmáli,“ tvrdí Jirka, o jehož osudu se rozhodne v nedělním X Factoru, ale na jeho výkon se můžete podívat už teď na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám