Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejsledovanějších maminek světa během státní návštěvy Nového Zélandu opět všechny přesvědčila o tom, proč ji Britové považují za svůj národní poklad. Vévodkyně z Cambridge (32) si s sebou přibalila módní kousek na každý den a předvedla, že svou krásu umí prodat i v běžně dostupném outfitu.

Kate s manželem Williamem zavítali do největšího města Nového Zélandu Aucklandu, kde se dočkali vřelého přijetí nejen od místních obyvatel, ale především od jachtařského týmu, který vzácným hostům připravil adrenalinový zážitek. Vévodkyně z Cambridge si vyzkoušela kormidlování lodi a opět se na chvíli proměnila v obyčejnou ženu, která vítá zpestření svých královských povinností.

Na jachtařské odpoledne si Kate pořídila outfit v námořnickém stylu, který zdůraznil její štíhlou postavu. Po kostýmku z dílny Alexandra McQueena došlo na mnohem dostupnější módní kousek. Vypasované dvouřadé sako se dá pořídit v přepočtu za 2600 Kč a pruhované triko s tříčtvrtečním rukávem vyjde ještě o tisícovku levněji. Kate to ovšem sluší bez ohledu na to, kolik Britové za její šatník utrácejí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám