Hlavní obsah
Článek

Dnes už ji znáte jako lady, která je důstojným doprovodem manžela. V době, kdy se Ivana Gottová (48) představovala pod příjmením Macháčková, byste ale uhlazenou blondýnku jen těžko hledali.

Můžete namítat, že před deseti lety, kdy některé fotografie vznikly, byla móda zcela jiná. Pokud nás paměť neklame, paní Ivana se snažila už od pradávna vyčnívat z davu a oblékala někdy velmi divoké módní kousky, které byly i na tu dobu za hranicí dobrého vkusu.

Šněrovací korzet na hedvábné blůze, kožešinový kabát z právě narozených jehňátek nebo dlouhé kožené rukavice k velké večerní připomínající pomůcku uklízečky z veřejných záchodků jsou jen náhodným výběrem ze seznamu módních halucinací, které oblékla první dáma české populární scény.

Dnes mimo jiné moderátorka VIP zpráv na Primě musela projít velmi dlouhou cestou, aby se její smysl pro estetično vytříbil a ona konečně pochopila, že v oblékání méně znamená více. Říká se, že vkus se naučit nedá, ale Ivana je v současnosti důkazem toho, že pokud se člověk obklopí těmi správnými módními rádci, tak výsledek nemusí vypadat vůbec špatně.

Související témata:
Vkus

Reklama

Další články

Načítám