Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) vyrazila s manželem Felixem Slováčkem na dovolenou, kterou si doslova vyrvala ze zcela zaplněného kalendáře. "Byli jsme deset dní v Dominikánské republice a bylo to úžasné," vyprávěla Super.cz Dáda.

Poslala nám i snímky z dovolené v plavkách, i když se trochu zdráhala. „Nejsou vůbec retušované a přece jen mi už bude šedesát,“ bránila se Dáda, ale nakonec jsme ji přemluvili, že se za své tělo rozhodně nemusí stydět.

"Sice jsme odpočívali, ale hodně jsme plavali, vyráželi jsme na výlety, chtěla jsem vidět místní sochu Ježíše Krista v Puerta Pueblo, kam se jezdí lanovkou. A také jsem dostala od Felixe krásný dárek. V Dominikáně se totiž do šperků zapracovává jantar a takový modrý polodrahokam limer. A on mi koupil oboustranný prstýnek, kde jsou oba dva kameny," svěřila.

Dárek byl k oslavě jejich výročí. "Je to neuvěřitelné, ale 24. března to bylo třicet jedna let od naší svatby, spolu jsme ještě o tři roky déle," divila se sama Dáda, jak jim manželství už tolik let klape.

Pochvalovala si i místní ovoce, hlavně maracuju, kterou zatím marně shání v Praze, kde už je zase v jednom kole. Připravuje totiž spolu s manželem a manželi Pixovými nový muzikál Sněhová královna, v němž si zahraje titulní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám